Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ
Категории:BLUE 128
128MB RAM/128MB SWAP
5GB HDD
1 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
BLUE 256
256MB RAM/256MB SWAP
10GB HDD
500GB Bandwidth
1 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
BLUE 512
512MB RAM/512MB SWAP
25GB HDD
1TB Bandwidth
2 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
BLUE 1024
1024MB RAM/1024MB SWAP
40GB HDD
2TB Bandwidth
3 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
BLUE 2048
2048MB RAM/2048MB SWAP
60GB HDD
3TB Bandwidth
4 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (162.158.79.220) од која сте и најавени.